Delical Hphc 360 Chocolade 4x200ml

4278636 Categorie

 9,98

Melkachtige drank, eiwitrijk, calorierijk. – Gebruiksklaar – Melkrecept voor meer smaak –

360 kcal of 1,8 kcal / ml, 20 g eiwit per fles van 200 ml  – Glutenvrij 

  • Gebruiksaanwijzing

1 à 3 flessen per dag aan te passen aan de behoeften van de patiënt of volgens het medisch recept. Als tussendoortje of op afstand van maaltijden innemen naast het gebruikelijke dieet. Goed schudden voor openen. Bij voorkeur vers consumeren door ze een paar uur voor consumptie in de koelkast te zetten. Tips: De vanille-, koffie- en chocoladesmaken kunnen ook lauw worden geconsumeerd, 10 seconden opgewarmd op maximaal vermogen (850 watt) in de magnetron, door het product in een geschikte container te decanteren.

  • Contra-indicaties

Te gebruiken onder medisch toezicht. Onvolledig voedsel, kan niet als enige voedselbron worden gebruikt. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Het recept moet worden aangepast voor patiënten met nier- en / of leverinsufficiëntie of voor gebruik bij kinderen.

  • Samenstelling

GEMEENSCHAPPELIJKE INGREDIËNTEN: Magere melk, water, maltodextrine, melkroom, melkeiwit, suiker, raapzaadolie, mineralen (kaliumfosfaat, magnesiumcarbonaat, ijzerpyrofosfaat, zinksulfaat, natriumseleniet, kopersulfaat,chroomchloride), emulgator (E471), vitamines (C, E, A, B5, PP, D3, B2, K1, B6, B1, B12, B9, H).  cacaopoeder (1,65%)

Uitverkocht